Palautus & Hyvityskäytäntö

Kiitos ostoksestasi. Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et kuitenkaan jostain syystä ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille. Katso alta lisätietoja palautuskäytännöstämme.

PALAUTUKSET
Saadaksesi hyvityksen, sinun on palautettava tuote 30 kalenteripäivän kuluessa ostosta. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanotat ja millään tavalla vahingoittumaton.

PALAUTUSPROSESSI
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi palautusosoitteen. Kun olet saanut osoitteen, aseta tuote turvallisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja [liitä mukaan ostokuitti].

Palautustoimituksesi on joissain tapauksissa ilmainen. Jos palautat tuotteen ja palautuksen syy ei johdu rioiocity.com-virheestä, palautuksen toimituskulut vähennetään hyvityksestäsi.

HYVITYKSET
Saatuamme palautuksesi ja tarkastettuamme tuotteesi kunnon, käsittelemme palautuksesi tai vaihtosi. Odota palautuksesi tai vaihtosi käsittelyyn vähintään 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Luottokorttiyhtiöstäsi riippuen hyvitysten näkyminen luottokorttitiliotteessa voi kestää 1–2 laskutusjaksoa. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun palautuksesi on käsitelty.

POIKKEUKSET
Seuraavia tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa:

  • Pilaantuvat tavarat
  • Intiimejä
  • Lahjakortit
  • Mukautettuja kohteita
  • Digitaalisia tuotteita

Viallisten tai vaurioituneiden tuotteiden osalta ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla sopiaksesi hyvityksestä tai vaihdosta.

KYSYMYKSIÄ

Jos sinulla on kysyttävää palautuskäytännöstämme, ota yhteyttä tukikeskukseemme