Tietosuojakäytäntö

Tämä Rioiocity ("Yritys", "me", "me" tai "meidän") tietosuojailmoitus kuvaa, kuinka ja miksi saatamme kerätä, tallentaa, käyttää ja/tai jakaa ("käsitellä") tietojasi, kun käytät palvelumme ("Palvelut"), esimerkiksi kun:

  • Vieraile verkkosivustollamme osoitteessa com tai millä tahansa verkkosivustollamme, jolla on linkki tähän tietosuojailmoitukseen
  • Ole yhteydessä meihin muilla asiaan liittyvillä tavoilla, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat

KYSYMYKSIÄ TAI HUOLELLE?
Tämän tietosuojailmoituksen lukeminen auttaa sinua ymmärtämään tietosuojaoikeutesi ja valintasi. Jos et hyväksy käytäntöjämme ja käytäntöjämme, älä käytä Palveluitamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä tukikeskukseemme.

Tämä yhteenveto sisältää tietosuojailmoituksemme avainkohdat, mutta voit saada lisätietoja mistä tahansa näistä aiheista käyttämällä alla olevaa sisällysluetteloa löytääksesi etsimäsi osion.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?
Kun vierailet palveluissamme, käytät niitä tai navigoit palveluissamme, saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietoja riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Rioiocity ja palvelujen kanssa, tekemisistäsi sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista.

KÄSITTELYMME MITÄÄN ARKALUJA HENKILÖTIEDOT?
Voimme käsitellä arkaluonteisia henkilötietoja tarvittaessa suostumuksellasi tai muuten sovellettavan lain sallimalla tavalla.

SAATKO MITÄÄN TIEDOT KOLMANSILTA OSAPUOLILTA?
Saatamme saada tietoa julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneilta, sosiaalisen median alustoilta ja muista ulkopuolisista lähteistä.

MITEN KÄSITTELET TIETTÄNI?
Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoimme palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi sekä noudattaaksemme lakia. Voimme käsitellä tietojasi myös muihin tarkoituksiin suostumuksellasi. Käsittelemme tietojasi vain, kun meillä on pätevä laillinen syy tehdä niin.

MISSÄ TILANTEISSA JA MILLALLISTEN OSAPUOLTEN KANSSA JAAMME HENKILÖTIEDOT?
Saatamme jakaa tietoja tietyissä tilanteissa ja tiettyjen kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?
Meillä on organisatoriset ja tekniset prosessit ja menettelyt henkilötietojesi suojaamiseksi. Kuitenkaan minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttisen turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty kumoamaan tietoturvaamme ja keräämään väärin , varastaa tai muokata tietojasi.

MITÄ OIKEUTESI OVAT?
Sinulla on oikeus tutustua Palvelun hallussa oleviin henkilötietoihin, korjata ja poistaa ne.

MITEN KÄYTÄN OIKEUSTANI?
Helpoin tapa käyttää oikeuksiasi on ottaa meihin yhteyttä. Käsittelemme ja toimimme kaikki pyynnöt sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.